fbpx

Apparatuur

Ontdek onze keukenapparaten: Onze ovens met innovatief en strak design, met stoom voor heerlijke en gezonde gerechten die voor een ultieme smaakbeleving zorgt.
Onze kookplaten die oneindige inspiratie bieden, waarmee je professionele resultaten bereikt en onze afzuigkappen die door de kookplaat worden bediend.

Verander je gewoontes en breng groenten naar een heel nieuw niveau. Met de juiste keukenapparaten vind je de lekkerste gerechten opnieuw uit en wordt duurzaam eten een peulenschil. Waarom zou je genoegen nemen met wat je kent, als je zelf de nieuwe standaard kan bepalen?

Wij brengen een revolutie teweeg in de leefkeuken. Dankzij buitengewone producten voor buitengewone ervaringen.

Het einde van de afzuigkap. Koken in de schone lucht met vrij, onbelemmerd zicht.
We laten kookdampen en geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee, pan of grill.
Dat is geen magie, maar wel toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer.
We gebruiken hiervoor gewoon een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen.

Bosch staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bosch heeft dan ook de meeste best geteste apparatuur van Europa en biedt daarbij het grootste A+++ assortiment apparaten in Europa.
Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst samen met jou vorm te geven.

Kortom, met Bosch als partner in projecten weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Als marktleider bieden wij jou de zekerheid die nodig is om een project te doen slagen.

Novy, your kitchen’s secret ingedrient.
Kracht, stilte en connectiviteit.
Het geheime ingrediënt in uw keuken, dat zijn wij. Verwerkt in alles wat we maken, zit de stille kracht van onze kennis. Onze afzuigkappen en kookplaten zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken.

Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo ontworpen dat u kunt koken op gevoel, met dank aan slimme technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.

Naast koud, warm en 100 °C kokend water geeft de Quooker kraan nu ook gekoeld en bruisend water.
Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Woont u in de regio Someren dan kunnen wij ook Quooker kranen leveren en monteren in uw huidige keuken. Wij zorgen voor montage en natuurlijk een professionele aansluiting in uw bestaande keuken. Dan kunt u ook in uw huidige keuken genieten van de voordelen van een Quooker kokendwaterkraan.

Technologie ontmoet design. Futuristisch en helemaal klaar voor de dag van morgen. Kwalitatief hoogstaand en al jaren een van de grootste merken in keukenland. Met Siemens ben je verzekerd van kwaliteit en kookplezier met keukenapparatuur die slimme technologie combineert met vooruitstrevend design.

De keukenmerken van keukenstudio Someren

Neem contact met ons op

Telefoonnummer moet uit 10 cijfers bestaan.

Contact

Keukenstudio Someren

Half Elfje 6a

5711 ES Someren

Telefoon:

0493 38 18 95

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

Op afspraak

Wo:

10:00 – 17:30

Do:

10:00 – 17:30

Vr:

10:00 – 17:30

Za:

10:00 – 17:00

Zo:

Gesloten