fbpx

Keukenbladen

Composiet

Composiet is prachtig en uiterst duurzaam. Het materiaal van een composiet werkblad is een compositie van gerecycled graniet, kwarts en harsen. Het is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor er voor iedere keuken wel een passend blad is te vinden. Dit verklaart dan ook meteen waarom composiet een van de meeste populaire aanrechtbladen is van dit moment. Composiet is krasbestendig, vlekbestendig, stootbestendig en kan prima omgaan met hitte.

Keramiek

Keramiek is een uiterst sterk materiaal, waardoor dit stenen blad hitte-, vlek- én krasbestendig is! Doordat de bladen worden voorzien van een print kun je de uitstraling van bijvoorbeeld roest, marmer en beton creëren. Omdat het materiaal van een keramiek werkblad zo hard is, is de stootvastheid net iets minder als bij een composiet werkblad.

Kunststof / HPL

Een kunststof werkblad is erg populair dankzij de vele mogelijkheden van dit veelzijdige materiaal. Het kan niet alleen worden uitgevoerd in diverse kleuren, maar ook in verschillende diktes en afwerkingen. Door de harde HPL laag is het goed bestand tegen krassen en vlekken maar pas wel op met hete elementen. Een pak even neerzetten tijdens het afgieten is geen probleem, maar laat de pan niet rechtstreeks van het vuur afkoelen op het werkblad. Houd je van bijvoorbeeld hout-, natuursteen- of betonlook uitstraling in je keuken? Dan is het overwegen van een kunststof werkblad zeker een aanrader! Een kunststof werkblad kan namelijk afgewerkt worden met een design naar wens. En dat tegen een betaalbare prijs!

Natuursteen

Natuursteen is een uniek product! De naam zegt het al, het is gevormd door de natuur. De platen voor een natuurstenen werkblad worden gewonnen uit steengroeves. Elke groeve heeft een eigen karakter, wat maakt dat ook iedere plaat natuurlijk uniek is qua kleur- ader en mineraalstructuur. Geen enkel natuurstenen werkblad is hetzelfde. Het kan zijn dat de kleur wat lichter of juist donkerder zijn en de structuur wat rustiger of juiste drukker is ten opzichte van het kleurstaal die je in de showroom ziet. Natuursteen is een erg hard en sterk materiaal. Het geeft elke keuken een eigen karakter en een unieke uitstraling!

Dekton

Dekton bestaat uit 100% natuurlijke materialen (glas, kwarts en porselein) dat onder extreem hoge druk wordt geperst. Hierdoor heeft dit werkblad uitzonderlijke eigenschappen. In verhouding met andere bladen van steen is het vanwege deze hardheid wel gevoeliger voor stootschade (chipgevoeliger) aan de rand.

 

Topcore

Een TopCore keukenblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan! TopCore bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is.

De keukenmerken van keukenstudio Someren

Neem contact met ons op

Telefoonnummer moet uit 10 cijfers bestaan.

Contact

Keukenstudio Someren

Half Elfje 6a

5711 ES Someren

Telefoon:

0493 38 18 95

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

Op afspraak

Wo:

10:00 – 17:30

Do:

10:00 – 17:30

Vr:

10:00 – 17:30

Za:

10:00 – 17:00

Zo:

Gesloten