Onze werkwijze

Anders dan u gewend bent: Persoonlijk, Creatief & Transparant. 

Wij zeggen niet voor niets; Wij kunnen alles behalve koken!

Wij staan niet achter het concept; Snelle verkooppraatjes en zogenaamde enorme kortingen. Wij staan voor persoonlijk advies met een duidelijke, eerlijke netto prijs. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en zullen samen met u bekijken wat er voor uw budget mogelijk is. Wij adviseren u hierbij over de beste keuzes. 

En bent u op zoek naar iets unieks? Dan ben u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook alle aanpassingen doen om de keuken volledig naar uw wens te kunnen maken. Dient de keuken gedemonteerd worden, moet er leidingwerk gedaan worden of dient er nog een muurtje gestuct worden in de keuken? Wij zorgen voor complete ontzorging van a tot z! 

Wij zeggen niet voor niks: Wij kunnen alles behalve koken!

De zoektocht voor jullie droomkeuken begint bij ons met een heerlijk kopje koffie of thee. Laat je intussen inspireren in onze mooie showroom met de verschillende opstellingen van onze keukens. Nadat je op je gemak een ronde hebt gemaakt in onze showroom ga ik graag met jullie in gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ik begin altijd met het bekijken van de beschikbare ruimte. Vanuit daar gaan we verder kijken. Wat zijn jullie wensen en behoeften? Wat mag er absoluut niet ontbreken in jullie droomkeuken? Samen bekijken we de keukenopstelling, het gewenste apparatuur en eventueel al de kleuren.

Jullie droomkeuken moet natuurlijk bij jullie passen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat maakt het nog lastiger om een nieuwe keuken uit te zoeken. Ik help je hier graag bij. Ik toon je alle mogelijkheden, vertel je alle ins en outs zodat jullie de juiste keuze kunnen maken. Zo komen we samen tot het perfecte ontwerp van jullie droomkeuken!

Nadat we in grote lijnen jullie keuken hebben uitgekozen, ga ik aan de slag met een vrijblijvend 3D-ontwerp en een transparante offerte. Deze zullen jullie binnen enkele dagen van mij ontvangen. Uiteraard geven we jullie even de tijd om naar deze offerte te kijken en verwachten wij niet dat je direct een handtekening zet. Hebben jullie aan de hand van de offerte nog aanpassingen? Geen enkel probleem! Ik plan graag nog een afspraak met jullie in om de puntjes op de i te zetten.

Wanneer als naar wens is, kan het werk voor ons beginnen. Voordat wij aan de slag gaan met het bestellen van jullie droomkeuken komt onze monteur eerst de ruimte inmeten. Dan worden alle technische tekeningen gemaakt en zal de keuken daadwerkelijk besteld gaan worden. Samen plannen we een gewenste lever- en/of plaatsing datum. Voor je het weet staan jullie heerlijk te koken in jullie nieuwe keuken!

Ik neem graag de tijd voor jullie bezoek! Daarom raden wij het aan om een vrijblijvende afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

De keukenmerken van keukenstudio Someren

Neem contact met ons op

Contact

Keukenstudio Someren

Half Elfje 6a

5711 ES Someren

Telefoon:

0493 38 18 95

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

Op afspraak

Wo:

10:00 – 17:30

Do:

10:00 – 17:30

Vr:

10:00 – 17:30

Za:

10:00 – 17:00

Zo:

Gesloten