fbpx

Wie zijn wij?

kevin prins

Mijn naam is Kevin Prins en mijn passie ligt in het ontwerpen en realiseren van jullie droomkeuken.

Met meer dan 10 jaar keukenervaring help ik u graag op een persoonlijke en rustige manier met het ontwerpen en realiseren van jullie droomkeuken.

Samen met jullie stel ik graag jullie nieuwe keuken samen.

michiel van maaren

Mijn naam is Michiel van Maaren en u zult mij voornamelijk tegenkomen bij eventueel voorbereidend werk en de plaatsing van uw keuken.

Ik heb ruim 25 jaar een eigen aannemersbedrijf gehad waarbij ik als meubelmaker, timmerman en in het verbouwen van woningen ervaring op heb gedaan. Met deze ervaring kan ik zorgen voor eventueel voorbereidend werk zoals de installatie van elektra en leidingen en de vlekkeloze plaatsing van uw nieuwe keuken. Daarnaast heb ik een werkplaats vol met machines en gereedschappen waardoor wij ook aanpassingen op maat kunnen doen.

Marieke van Maaren

Mijn naam is Marieke van Maaren en ik ben de duizendpoot binnen het bedrijf.

Ik ben veelal bezig met het regelen van zaken achter de schermen, maar je kunt mij ook tegenkomen in zowel de showroom als bij de plaatsing van uw keuken.  Als gastvrouw verwelkom ik u graag in de showroom en voorzie ik u van een kopje koffie of thee.

 

De keukenmerken van keukenstudio Someren

Neem contact met ons op

Telefoonnummer moet uit 10 cijfers bestaan.

Contact

Keukenstudio Someren

Half Elfje 6a

5711 ES Someren

Telefoon:

0493 38 18 95

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

Op afspraak

Wo:

10:00 – 17:30

Do:

10:00 – 17:30

Vr:

10:00 – 17:30

Za:

10:00 – 17:00

Zo:

Gesloten