fbpx

De start van uw droomkeuken!

Bij Keukenstudio Someren staan we garant voor eerlijke prijzen, persoonlijke service en geen verkoopdruk. Laat uw nieuwe keuken ontwerpen bij Keukenstudio Someren.

✅ Vanaf 7250 euro
✅ Volledige ontzorging: van demontage tot kleine verbouwing
✅ Persoonlijk advies
✅ Klein Team

Wij kunnen alles behalve koken!

Ontwerp uw Droomkeuken!

Kom een kopje koffie drinken.

Wie zijn wij?

Wij staan niet achter het concept; Snelle verkooppraatjes en zogenaamde enorme kortingen. Wij staan voor persoonlijk advies met een duidelijke, eerlijke netto prijs. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en zullen samen met u bekijken wat er voor uw budget mogelijk is. Wij adviseren u hierbij over de beste keuzes. 

En bent u op zoek naar iets unieks? Dan ben u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook alle aanpassingen doen om de keuken volledig naar uw wens te kunnen maken. Dient de keuken gedemonteerd worden, moet er leidingwerk gedaan worden of dient er nog een muurtje gestuct worden in de keuken? Wij zorgen voor complete ontzorging van a tot z! 

Wij zeggen niet voor niks: Wij kunnen alles behalve koken!

Keukenstudio Someren Team

Onze Keukens

Inspiratie Gallerij

kastenwand kookeiland
Keramiek Marmerlook keuken
Keramiek Werkblad
Modern deisgn keuken
Marmerlook achterwand

Bezoek Onze Showroom

Ontdek de keuken van uw dromen bij Keukenstudio Someren! Bezoek onze showroom en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Onze expert Kevin staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.